duurzame energie
Duurzame of groene energie is opgewekt uit schone, onuitputtelijke bronnen zoals wind, zon en water.
bel 0476/225.669 (Geert)
of 0494/060.775 (Bart)
bart@greentechnicsolutions.be
geert@greentechnicsolutions.be

Zonnepanelen

Perfecte installatie van duurzame energie

Duurzame energie

In tegenstelling tot fossiele (steenkool, aardgas, stookolie) en nucleaire brandstoffen zijn hernieuwbare energiebronnen - zon, water, wind - zo goed als onuitputtelijk en veroorzaakt de energiewinning hieruit weinig of geen uitstoot van schadelijke stoffen.

Veel zon of weinig zon, geen probleem

Per jaar levert de zon in Vlaanderen 1000 kWh per m2 aardoppervlakte. Een fotovoltaïsch zonnepaneel vangt een deel van die energie op en zet 5 tot 15% om in elektriciteit. Dus hoe meer zonnepanelen u plaatst, hoe meer elektriciteit u produceert.

Zo simpel is het!

En wat brengt dat op?

Een volledige compensatie van uw energieverbruik, ongeacht de prijsstijgingen van uw energieleverancier, wat de terugwintijd op ongeveer 8 jaar brengt.

Zonnepanelen blijven een rendabele en veilige investering. De kostprijs blijft dalen en de elektriciteitsprijzen blijven hoog. Zelfs met minder overheidssteun blijven zonnepanelen een verstandige keuze en zorgen ze voor een gevoelige energiebesparing. Green Technic Solutions begeleidt u in het bepalen van de juiste plaats om optimale opbrengst te garanderen.

Green Technic Solutions levert duurzaam werk, zowel voor specifieke installaties als voor volledige energieconcepten.
Vraag vrijblijvend offerte of informatie over de meest kwalitatieve groene oplossing voor uw situatie.