duurzame energie
Duurzame of groene energie is opgewekt uit schone, onuitputtelijke bronnen zoals wind, zon en water.
  Uw Specialist in   Alternatieve   energie
bel 0476/225.669 (Geert)
of 0494/060.775 (Bart)
bart@greentechnicsolutions.be
geert@greentechnicsolutions.be

Warmtepompen

Duurzame verwarming

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een uiterst energie-efficiënt systeem, dat energie uit de buitenlucht onttrekt en die gebruikt voor verwarming van lucht en water. Het gebruik van een warmtepomp voor basisverwarming en warm water voor uw woning is een duurzame oplossing voor het milieu. Ze kan warmte uit de omgeving (lucht, water of bodem) op voldoende hoge temperatuur brengen voor de toepassing van:

  • de verwarming van woningen
  • sanitair warm water
  • en eventueel zelfs koeling

65% à 80% van de door de warmtepomp geleverde energie wordt gewonnen uit de omgeving. Dat maakt ze efficiënter om huizen en kantoren te verwarmen. Warmtepompen zijn energiezuinig, efficiënt en zorgen voor een veel lagere CO2-uitstoot dan een klassieke verwarmingsinstallatie. Er zijn ook verschillende subsidies voor een professionele installatie.

Laat u bijstaan door Green Technic Solutions. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen in huis waardoor kwaliteit gegarandeerd is!.

Green Technic Solutions levert duurzaam werk, zowel voor specifieke installaties als voor volledige energieconcepten. Vraag vrijblijvend offerte of informatie over de meest kwalitatieve groene oplossing voor uw situatie.